Bilete ABBA Tribute Band REVIVAL - 6 mar '20, ora 22:00 - Hard Rock Cafe

ABBA Tribute Band REVIVAL

Hard Rock Cafe, București

vineri, 6 martie '20, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Devenit deja o tradiție, concertul ABBA Revival are loc și în 2020 la Hard Rock Cafe din București. Astfel îi veți putea revedea în data de 6 martie 2020! ABBA Tribute Band Revival a fost votata pentru a treia oară consecutiv de către Asociația Agenților Muzicali britanici drept cel mai bun tribut ABBA.

Bucureștiul a devenit unul dintre orașele pe care formația nu le poate rata în niciun turneu. Fiecare show susținut de britanici în România a fost sold out, reacțiile publicului dovedindu-se mereu pozitive.

Jöhn aka Benny Andresson – Muzicianul are o carte de vizită solidă; este solist, compozitor, pianist, chitarist, coregraf și scenograf.

Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad – Înainte de a se alătura proiectului, solista a susținut sute de concerte în toate colțurile lumii, având o uriașă experiență scenică.

Ninӓ aka Agnetha Faltskog – A colaborat cu mulți muzicieni, a realizat chiar și un duet cu celebrul Jamie Oliver.

Kenny aka Björn Ulvaeus – Prin modul unic în care cântă la chitară și prin carisma sa a reușit să devină cel mai popular membru al formației.

Trupa vinde show-uri la nivel internațional, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale și pentru punerea în scenă, ci și pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha CP 70 (așa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audienței experiența unei producții de înaltă calitate.

Biletele au următoarele prețuri:

VIP - 120 lei (loc în fata scenei, întâlnire cu artistul, poză)

Categoria 1 - 90 lei (loc în fata scenei)

Categoria 2 - 70 lei (loc la masă)

Categoria 3 - 40 lei (în picioare)

Hard Rock Cafe București se afla în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.